Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Chemical components influencing oxidative stability and sensorial properties of extra virgin olive oil and effect of genotype and location on their expression
 
 
Titel: Chemical components influencing oxidative stability and sensorial properties of extra virgin olive oil and effect of genotype and location on their expression
Auteur: Serrano, Alicia
De la Rosa, Raúl
Sánchez-Ortiz, Araceli
Cano, Juan
Pérez, Ana G.
Sanz, Carlos
Arias-Calderón, Rocío
Velasco, Leonardo
León, Lorenzo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 136 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland