Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 42 gevonden artikelen
 
 
  A novel approach for the valorization of wine lees as a source of compounds able to modify wine properties
 
 
Titel: A novel approach for the valorization of wine lees as a source of compounds able to modify wine properties
Auteur: De Iseppi, Alberto
Marangon, Matteo
Vincenzi, Simone
Lomolino, Giovanna
Curioni, Andrea
Divol, Benoit
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 136 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 42 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland