Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 216 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different pre-treatments and dehydration methods on quality characteristics and storage stability of tomato powder
 
 
Titel: Effect of different pre-treatments and dehydration methods on quality characteristics and storage stability of tomato powder
Auteur: Davoodi, Mehdi Ghiafeh
Vijayanand, P.
Kulkarni, S.G.
Ramana, K.V.R.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 40 (2007) nr. 10 pagina's 9 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 216 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland