Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effects of novel fermentation method on the biochemical components change and quality formation of Congou black tea
 
 
Titel: Effects of novel fermentation method on the biochemical components change and quality formation of Congou black tea
Auteur: Hua, Jinjie
Xu, Qi
Yuan, Haibo
Wang, Jinjin
Wu, Zhengqi
Li, Xiuting
Jiang, Yongwen
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland