Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different post-harvest storage conditions and heat treatment on tomatine content in commercial varieties of green tomatoes
 
 
Titel: Effect of different post-harvest storage conditions and heat treatment on tomatine content in commercial varieties of green tomatoes
Auteur: Pardini, Alessio
Consumi, Marco
Leone, Gemma
Bonechi, Claudia
Tamasi, Gabriella
Sangiorgio, Paola
Verardi, Alessandra
Rossi, Claudio
Magnani, Agnese
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland