Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Composition of New Zealand Foods. 5. Bread and Flour, by John Monro and Virginia Humphrey-Taylor. New Zealand Institute for Crop & Food Research Limited, Christchurch, New Zealand, 1994, 101 pp.
 
 
Titel: Composition of New Zealand Foods. 5. Bread and Flour, by John Monro and Virginia Humphrey-Taylor. New Zealand Institute for Crop & Food Research Limited, Christchurch, New Zealand, 1994, 101 pp.
Auteur: Champagne, Catherine M.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 8 (1995) nr. 4 pagina's 1 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland