Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Discussion about stable carbon isotopic composition indicates large presence of maize in Brazilian soy sauces (shoyu)Response to “Discussion about stable carbon isotopic composition indicates large presence of maize in Brazilian soy sauces (shoyu)”
 
 
Titel: Discussion about stable carbon isotopic composition indicates large presence of maize in Brazilian soy sauces (shoyu)Response to “Discussion about stable carbon isotopic composition indicates large presence of maize in Brazilian soy sauces (shoyu)”
Auteur: Dong, Hao
Xiao, Kaijun
Morais, Maristela Calvente
Martinelli, Luiz Antonio
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 79 (2019) nr. C pagina's 148-150
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland