Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of a newly established gas-chromatographic method for determining lactose and galactose traces: Application to Pecorino Romano cheese
 
 
Titel: Optimization of a newly established gas-chromatographic method for determining lactose and galactose traces: Application to Pecorino Romano cheese
Auteur: Idda, Ilenia
Spano, Nadia
Addis, Margherita
Galistu, Giovanni
Ibba, Ignazio
Nurchi, Valeria Marina
Pilo, Maria Itria
Scintu, Maria Francesca
Piredda, Giovanni
Sanna, Gavino
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 74 (2018) nr. C pagina's 89-94
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland