Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical characteristics of thermally processed purée from different strawberry genotypes
 
 
Titel: Physico-chemical characteristics of thermally processed purée from different strawberry genotypes
Auteur: Diamanti, Jacopo
Balducci, Francesca
Di Vittori, Lucia
Capocasa, Franco
Berdini, Clara
Bacchi, Annalisa
Giampieri, Francesca
Battino, Maurizio
Mezzetti, Bruno
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 43 (2015) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland