Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of processing on the stability of bioactive compounds from red guava (Psidium cattleyanum Sabine) and guabiju (Myrcianthes pungens)
 
 
Titel: Effect of processing on the stability of bioactive compounds from red guava (Psidium cattleyanum Sabine) and guabiju (Myrcianthes pungens)
Auteur: Nora, Cleice Dalla
Müller, Cecília Dal-Ri
de Bona, Gicele Sbardelotto
Rios, Alessandro de Oliveira
Hertz, Plinho Francisco
Jablonski, André
de Jong, Erna Vogt
Flôres, Simone Hickmann
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 34 (2014) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland