Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  β-carotene losses during different methods of cooking green leafy vegetables in Bangladesh
 
 
Titel: β-carotene losses during different methods of cooking green leafy vegetables in Bangladesh
Auteur: Rahman, M.Mujibur
Wahed, M.A.
Ali, M.Akbar
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 3 (1990) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1990
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland