Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
 
  A study of the changes in the chemical properties of fat during ripening of dry spanish sausage
 
 
Titel: A study of the changes in the chemical properties of fat during ripening of dry spanish sausage
Auteur: Melgar, M.J.
Sanchez-Monge, J.M.
Bello, J.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 3 (1990) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 1990
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland