Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Lutein, zeaxanthin, meso-zeaxanthin content in egg yolk and their absence in fish and seafood
 
 
Titel: Lutein, zeaxanthin, meso-zeaxanthin content in egg yolk and their absence in fish and seafood
Auteur: Rasmussen, Helen M.
Muzhingi, Tawanda
Eggert, Emily M.R.
Johnson, Elizabeth J.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland