Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Aspects of meat quality: trace elements and B vitamins in raw and cooked meats
 
 
Titel: Aspects of meat quality: trace elements and B vitamins in raw and cooked meats
Auteur: Lombardi-Boccia, Ginevra
Lanzi, Sabina
Aguzzi, Altero
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 18 (2005) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland