Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 123 gevonden artikelen
 
 
  A comprehensive review on the processing, composition, and safety of fermented rice products and advanced methods for improving its quality
 
 
Titel: A comprehensive review on the processing, composition, and safety of fermented rice products and advanced methods for improving its quality
Auteur: Fitri, Nursyah
Chan, Sharon Xi Ying
Qadi, Wasim S.M.
Wong, Pei Lou
Hellal, Khaoula
Hamezah, Hamizah Shahirah
Mediani, Ahmed
Abas, Faridah
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 123 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland