Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key volatile flavor compounds in dried sausages by HS-SPME and SAFE, which combined with GC-MS, GC-O and OAV
 
 
Titel: Characterization of key volatile flavor compounds in dried sausages by HS-SPME and SAFE, which combined with GC-MS, GC-O and OAV
Auteur: He, Wang
Liu, Zixuan
Liu, Haoyue
Sun, Jie
Chen, Haitao
Sun, Baoguo
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland