Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Towards an index of damage of olive paste during virgin olive oil extraction: The role of β-OH-acteoside diastereomers for risk assessment of the fusty/muddy sediment sensory defect
 
 
Titel: Towards an index of damage of olive paste during virgin olive oil extraction: The role of β-OH-acteoside diastereomers for risk assessment of the fusty/muddy sediment sensory defect
Auteur: Cecchi, Lorenzo
Breschi, Carlotta
Guerrini, Lorenzo
D’Agostino, Silvia
Parenti, Alessandro
Mulinacci, Nadia
Zanoni, Bruno
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland