Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Comparative effects of in-package high pressure steam sterilization and high temperature boiling on the quality changes and shelf life of ready-to-eat sea cucumber
 
 
Titel: Comparative effects of in-package high pressure steam sterilization and high temperature boiling on the quality changes and shelf life of ready-to-eat sea cucumber
Auteur: Zhang, Chengpeng
Qu, Guiwu
Wang, Qiuting
Zhao, Yuping
Xie, Yunlong
Xu, Shumin
Li, Ruimin
Shen, Yanyan
Gong, Shunmin
Gao, Jiarun
Li, Mingbo
Sun, Leilei
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland