Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of edible oils classification using Fourier transform infrared and fluorescence spectroscopy coupled with chemometrics
 
 
Titel: Comparative analysis of edible oils classification using Fourier transform infrared and fluorescence spectroscopy coupled with chemometrics
Auteur: Shiv, Kunal
Singh, Anupam
Prasad, Lal Bahadur
Gautam, Ram Nayan
Bharty, M.K.
Das, Triparna
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland