Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Deciphering the genetic variability for biochemical parameters influencing rancidity of pearl millet (Pennisetum glaucum L. R. Br.) flour in a set of highly diverse lines and their categorization using rancidity matrix
 
 
Titel: Deciphering the genetic variability for biochemical parameters influencing rancidity of pearl millet (Pennisetum glaucum L. R. Br.) flour in a set of highly diverse lines and their categorization using rancidity matrix
Auteur: Bhargavi, H.A.
Singh, Sumer Pal
Goswami, Suneha
Yadav, Sunaina
Aavula, Naveen
Shashikumara, P.
Singhal, Tripti
Sankar, S. Mukesh
Danakumara, Thippeswamy
S, Hemanth
Kapoor, Chandan
Singh, Nirupma
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland