Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Health risk assessment of three preservatives in beverage, cake, ketchup, and therapeutic products available in Bangladesh using the new validated HPLC-PDA method
 
 
Titel: Health risk assessment of three preservatives in beverage, cake, ketchup, and therapeutic products available in Bangladesh using the new validated HPLC-PDA method
Auteur: Das, Suman
Uddin, Mohammad Nasir
Khaled, Abu Saleh Mohammad
Noyon, Mohammad Rafiul Omar Khan
Chakraborty, Dipankar
Mostafa, Mohammad
Islam, Md. Samrat Mohay Menul
Bhattacharjee, Sreebash Chandra
Das, Sujan Kanti
Uddin, Monir
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland