Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Non-dairy kefir beverages: Formulation, composition, and main features
 
 
Titel: Non-dairy kefir beverages: Formulation, composition, and main features
Auteur: Spizzirri, Umile Gianfranco
Loizzo, Monica Rosa
Aiello, Francesca
Prencipe, Sabrina Antonia
Restuccia, Donatella
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland