Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 126 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pasteurization on coagulation properties of bovine milk and the role of major composition traits and protein fractions
 
 
Titel: Effect of pasteurization on coagulation properties of bovine milk and the role of major composition traits and protein fractions
Auteur: Franzoi, Marco
Costa, Angela
Vigolo, Vania
Penasa, Mauro
De Marchi, Massimo
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 126 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland