Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Rapid identification of lamb freshness grades using visible and near-infrared spectroscopy (Vis-NIR)
 
 
Titel: Rapid identification of lamb freshness grades using visible and near-infrared spectroscopy (Vis-NIR)
Auteur: Zhang, Jingjing
Liu, Guishan
Li, Yan
Guo, Mei
Pu, Fangning
Wang, Han
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland