Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Acrylamide formation in red-, purple- and yellow-fleshed potatoes by frying and baking
 
 
Titel: Acrylamide formation in red-, purple- and yellow-fleshed potatoes by frying and baking
Auteur: Orsák, Matyáš
Kotíková, Zora
Podhorecká, Klára
Lachman, Jaromír
Kasal, Pavel
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland