Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Aroma characterization and their changes during the processing of black teas from the cultivar, Camellia sinensis (L.) O. Kuntze cv. Jinmudan
 
 
Titel: Aroma characterization and their changes during the processing of black teas from the cultivar, Camellia sinensis (L.) O. Kuntze cv. Jinmudan
Auteur: Li, Junyao
Hao, Changhong
Jia, Huiyan
Zhang, Jing
Wu, Huiting
Ning, Jingming
Wang, Rangjian
Deng, Wei-Wei
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland