Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 45 gevonden artikelen
 
 
  A new enzymatic method for measuring the degree of gelatinized starch in meat products
 
 
Titel: A new enzymatic method for measuring the degree of gelatinized starch in meat products
Auteur: Cao, Chuanai
Xu, Jingxin
Li, Xin
Kong, Baohua
Wang, Meijuan
He, Junjie
Liu, Qian
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland