Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Chemical characterization of Sicilian dried nopal [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.]
 
 
Titel: Chemical characterization of Sicilian dried nopal [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.]
Auteur: Di Bella, Giuseppa
Vecchio, Giovanna Lo
Albergamo, Ambrogina
Nava, Vincenzo
Bartolomeo, Giovanni
Macrì, Antonio
Bacchetta, Loretta
Lo Turco, Vincenzo
Potortì, Angela Giorgia
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland