Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effects of storage temperature on bisdemethoxycurcumin formation in fresh-cut yam (Dioscorea opposita)
 
 
Titel: Effects of storage temperature on bisdemethoxycurcumin formation in fresh-cut yam (Dioscorea opposita)
Auteur: Guo, Shuang
Ma, Yue
Wang, Yubin
Zhao, Wenting
Zheng, Yanyan
Wang, Pan
Wang, Dan
Zhao, Xiaoyan
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland