Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of type-2 resistant starch (high-amylose maize starch) on the physicochemical, nutritional, in vitro starch digestibility and estimated glycaemic properties of Chinese steamed buns
 
 
Titel: Effect of type-2 resistant starch (high-amylose maize starch) on the physicochemical, nutritional, in vitro starch digestibility and estimated glycaemic properties of Chinese steamed buns
Auteur: Haini, Noraidah
Jau-Shya, Lee
George Mohd Rosli, Ramlah
Mamat, Hasmadi
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland