Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of noodle quality: The effect of ultrasonic on noodles resting
 
 
Titel: Improvement of noodle quality: The effect of ultrasonic on noodles resting
Auteur: Li, Shuhong
Tang, Dong
Liu, Sitong
Qin, Shaoshuang
Chen, Ye
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland