Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 38 gevonden artikelen
 
 
  How manipulation of wheat bran by superfine-grinding affects a wide spectrum of dough rheological properties
 
 
Titel: How manipulation of wheat bran by superfine-grinding affects a wide spectrum of dough rheological properties
Auteur: Jin, Xiaoxuan
Lin, Suyun
Gao, Jing
Wang, Yong
Ying, Jian
Dong, Zhizhong
Zhou, Weibiao
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland