Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Variation in amylose concentration to enhance wheat flour extrudability
 
 
Titel: Variation in amylose concentration to enhance wheat flour extrudability
Auteur: Hellemans, T.
Nekhudzhiga, H.
Van Bockstaele, F.
Wang, Y.J.
Emmambux, M.N.
Eeckhout, M.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland