Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasound-assisted freezing on the water migration of dough and the structural characteristics of gluten components
 
 
Titel: Effects of ultrasound-assisted freezing on the water migration of dough and the structural characteristics of gluten components
Auteur: Zhang, Yanyan
Li, Yinli
Wang, Hongwei
Oladejo, Ayobami Olayemi
Zhang, Hua
Liu, Xingli
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland