Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Thermal, rheological properties and microstructure of hydrated gluten as influenced by antifreeze protein from oat (Avena sativa L.)
 
 
Titel: Thermal, rheological properties and microstructure of hydrated gluten as influenced by antifreeze protein from oat (Avena sativa L.)
Auteur: Zhang, Yanjie
Zhang, Yao
Ai, Zhilu
Zhang, Hui
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland