Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Extensional rheological properties in mixed and fermented/rested dough and relationships with steamed bread quality
 
 
Titel: Extensional rheological properties in mixed and fermented/rested dough and relationships with steamed bread quality
Auteur: Yue, Qinghua
Li, Mingfei
Liu, Chong
Li, Limin
Zheng, Xueling
Bian, Ke
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland