Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effects of vacuum mixing and mixing time on the processing quality of noodle dough with high oat flour content
 
 
Titel: Effects of vacuum mixing and mixing time on the processing quality of noodle dough with high oat flour content
Auteur: Liu, Shuyi
Sun, Yilin
Obadi, Mohammed
Jiang, Yiyi
Chen, Zhongwei
Jiang, Song
Xu, Bin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland