Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chemical oxidizers and enzymatic treatments on the rheology of dough prepared from five different wheat cultivars
 
 
Titel: Effect of chemical oxidizers and enzymatic treatments on the rheology of dough prepared from five different wheat cultivars
Auteur: Tozatti, Patricia
Hopkins, Erin J.
Briggs, Connie
Hucl, Pierre
Nickerson, Michael T.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 90 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland