Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Long glucan chains reduce in vitro starch digestibility of freshly cooked and retrograded milled rice
 
 
Titel: Long glucan chains reduce in vitro starch digestibility of freshly cooked and retrograded milled rice
Auteur: Alhambra, Crisline Mae
de Guzman, Maria Krishna
Dhital, Sushil
Bonto, Aldrin P.
Dizon, Erlinda I.
Israel, Katherine Ann C.
Hurtada, Wilma A.
Butardo Jr., Vito M.
Sreenivasulu, Nese
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 86 (2019) nr. C pagina's 108-116
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland