Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Quality attributes of parboiled rice prepared with a parboiling process using a rotating sieve system
 
 
Titel: Quality attributes of parboiled rice prepared with a parboiling process using a rotating sieve system
Auteur: Srisang, Naruebodee
Chungcharoen, Thatchapol
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 85 (2019) nr. C pagina's 286-294
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland