Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and in vitro digestibility of rice after parboiling with heat moisture treatment
 
 
Titel: Physicochemical properties and in vitro digestibility of rice after parboiling with heat moisture treatment
Auteur: Cheng, Kang-Che
Chen, Shih-Hsin
Yeh, An-I.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 85 (2019) nr. C pagina's 98-104
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland