Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasound assisted dough fermentation on the quality of steamed bread
 
 
Titel: Effects of ultrasound assisted dough fermentation on the quality of steamed bread
Auteur: Luo, Denglin
Wu, Ruoyan
Zhang, Jie
Zhang, Kangyi
Xu, Baocheng
Li, Peiyan
Yuan, Yunxia
Li, Xuan
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's 147-152
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland