Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
 
  A normalized texture profile analysis approach to evaluate firming kinetics of bread crumbs independent from its initial texture
 
 
Titel: A normalized texture profile analysis approach to evaluate firming kinetics of bread crumbs independent from its initial texture
Auteur: Jekle, Mario
Fuchs, Andreas
Becker, Thomas
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's 147-152
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland