Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Improving the baking quality of bread wheat using rapid tests and genomics: The prediction of dough rheological parameters by gluten peak indices and genomic selection models
 
 
Titel: Improving the baking quality of bread wheat using rapid tests and genomics: The prediction of dough rheological parameters by gluten peak indices and genomic selection models
Auteur: Michel, Sebastian
Gallee, Martin
Löschenberger, Franziska
Buerstmayr, Hermann
Kummer, Christian
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland