Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 40 gevonden artikelen
 
 
  In vitro starch digestibility, degree of gelatinization and functional properties of twin screw prepared cereal-legume pasta
 
 
Titel: In vitro starch digestibility, degree of gelatinization and functional properties of twin screw prepared cereal-legume pasta
Auteur: Rafiq, Aasima
Sharma, Savita
Singh, Baljit
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 74 (2017) nr. C pagina's 279-287
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland