Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of dough rheology and quality of bread baked from fortified and high-in-fiber flours
 
 
Titel: Comparative analysis of dough rheology and quality of bread baked from fortified and high-in-fiber flours
Auteur: Kurek, Marcin Andrzej
Wyrwisz, Jarosław
Karp, Sabina
Brzeska, Magdalena
Wierzbicka, Agnieszka
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 74 (2017) nr. C pagina's 210-217
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland