Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of wheat germ flour addition on wheat flour, dough and Chinese steamed bread properties
 
 
Titel: Effect of wheat germ flour addition on wheat flour, dough and Chinese steamed bread properties
Auteur: Sun, Ru
Zhang, Zhengmao
Hu, Xinjuan
Xing, Qinhui
Zhuo, Wuyan
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 64 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland