Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Changes in lipids and volatile compounds of oat flours and extrudates during processing and storage
 
 
Titel: Changes in lipids and volatile compounds of oat flours and extrudates during processing and storage
Auteur: Lampi, Anna-Maija
Damerau, Annelie
Li, Jia
Moisio, Timo
Partanen, Riitta
Forssell, Pirkko
Piironen, Vieno
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 62 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland