Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Glucose and pyranose oxidase improve bread dough stability
 
 
Titel: Glucose and pyranose oxidase improve bread dough stability
Auteur: Decamps, Karolien
Joye, Iris J.
Courtin, Christophe M.
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 55 (2012) nr. 3 pagina's 5 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland