Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Preparation, physicochemical and texture properties of texturized rice produce by Improved Extrusion Cooking Technology
 
 
Titel: Preparation, physicochemical and texture properties of texturized rice produce by Improved Extrusion Cooking Technology
Auteur: Liu, Chengmei
Zhang, Yanjun
Liu, Wei
Wan, Jie
Wang, Weihua
Wu, Li
Zuo, Naibei
Zhou, Yiran
Yin, Zhonglin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 54 (2011) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland